Hoe leer ik mijn hond

samen in balans zijn

Heb jij het idee dat jouw hond in gevecht gaat met andere honden? Of denk je dat het gevaarlijk is om jouw kleine hondje met andere honden om te laten gaan? Heb je het gevoel dat je hond te onderdanig, te dominant of te onzeker is met andere honden? Zou je dit graag anders willen zien voor je hond? Hoe Leer ik mijn Hond omgaan met andere honden?

In de praktijk merk ik vaak dat eigenaren tot veel meer instaat zijn maar dat er altijd beperkende overtuigingen zijn die ze tegenhouden. Waar komen die gedachten vandaan en waardoor kom je niet verder of durf je niet? Waardoor lukt het je misschien niet om daar te komen waar je graag naar toe wilt met je hond?

Bij hondeneigenaren zie ik vaak dat het de eigen gedachten zijn die ze tegen houden om verder te komen met hun hond. En dat is nu juist waar je in deze cursus aan gaat werken. Ik neem aan dat je op zoek bent naar oplossingen om jouw hond in een roedel op een verantwoorde en goede manier te laten functioneren. Maar hoe doe je dat?

In deze cursus nemen we je mee in je eigen beperkende overtuigingen en laten we je zien dat het ook anders kan. Je krijgt tools om mee te werken en je ontwikkelt een sterke vertrouwensband met je hond. De online cursus Hoe Leer ik mijn Hond Samen in Balans zijn houdt het volgende in:

  • Online Videoles
  • Q&A-sessie
  • Persoonlijk Coachingsgesprek
  • Training
  • Werkboek met vragen en opdrachten (PDF)
  • Toegang tot besloten Facebookgroep
  • Toegankelijk voor desktop, iPad, mobiel
  • Mogelijkheid voor extra coachingsgesprekken 

Je krijgt toegang tot je persoonlijke leerplek nadat je de cursus aan hebt geschaft.